Favicon of akkp.gov.al Website information for Akkp / akkp.gov.al


SLD: akkp
SLD Length: 4
TLD: gov.al
Country: Albania (AL)
HTTP Status-Code: 200
Response Time: 3217 ms
Alexarank: #1,424,051
Meta Title: Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave
Updated 3 month(s) ago

Hosting Location


Latitude: 41
Longitude: 20
Timezone: Europe/Tirane
Country: Albania (AL)

Similarly Ranked Websites


Guinea Pig Care Tips and Advice
Guineapighub.com

Free guinea pig care email course reveals secrets on keeping your guinea pig healthy, happy and thriving for years.

1,424,052

Mai
Mai.org.my

1,424,062

Heading Analysis


Kallëzime penale : Tjetërsim prone
Komiteti i Ministrave vlerëson skemën e re të kompensimit të pronave
Ligji i ri për pronat, Ministri Manjani merr pjesë në Komisionin e Ligjeve
AKKP: Kallzim penal për 13 persona për tjetërsim prone
Marrëveshje ndërinstitucionale bashkëpunimi.Fund vjedhjes së pronës me falsifikime
Kryeministri Rama:"Nuk ka amnesti për pronën e grabitur"
Intervista për Ora News Qato zbulon misionin e qeverisë: Strasburgu të kthejë dosjet e “Pronave”, të gjykohen këtu
Prezantimi i projekt ligjit "Per trajtimin e prones dhe perfundimin e procesit te kompensimit te prones"
Pronat, reformë radikale për të kthyer të drejtën
Prezantohet për konsultim projektligji “Për trajtimin e pronës dhe përfundimin e procesit të kompensimit të pronave”
Drejt zgjidhjes perfundimtare te ceshtjes se prones
Ministri Naço diskuton mbi projektligjin për 'Për kthimin dhe kompensimin e pronës'
Seanca konsultimi me ekspertët e KiE
Intervistë e Drejtoreshës Sonila Qato (pjesa e parë)
Intervistë e Drejtoreshës Sonila Qato (pjesa e dytë)
Qato: Të vendosur të zgjidhim përfundimisht cështjen e kthimit dhe kompensimit të pronave
Drejtoresha e AKKP: Të krijojmë një frymë të re bashkëpunimi ndërinstitucional
Marrëveshje midis dy institucioneve
Për subjektet
Web Mail
Portali e-albania
Harta e Vlerës 2013
Lidhje me institucione
Tryeza për reformën
Prezantimi i regjistrit
Takimi me KiE
Vizita e Ministrit
Na kontaktoni
Shtylla e reformës së re
Pronat, reformë radikale për të kthyer të drejtën
Njoftim për shtyp 29/12/2015
Njoftim per shtyp 04/12/2015
Njoftim për shtyp 04/12/2015
Lista e Objekteve të fondit fizik nëntor 2015
Urdhër Nr.258 30/10/2015

Traffic and Rank History


 • Alexa Rank History
 • Search Traffic History

Full Whois Report              

HTTP Headers


Connection: close
Transfer-Encoding: chunked
Date: sat, 30 jan 2016 13:02:38 GMT
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Server: Apache/2.2.15 (CentOS)
X-Powered-By: PHP/5.4.6
X-Logged-In: False
P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Cache-Control: no-cache
Pragma: no-cache
Set-Cookie: f81692c1d66251205a6693572219aeb9=ac958ea8c8c537b9283311fb52a8dff4; path=/
Go to top

Comments / Reviews / Feedbacks / Ratings for akkp.gov.al