Favicon of herwegh.nl Website information for Herwegh / herwegh.nl

Wij zijn een jong bedrijf, dat voornamelijk een verlengstuk van uw liftbedrijf wil zijn. Wij leveren en maken artikelen voor onder andere ARBO onder het “warenwet besluit liften”. We zijn geen standaard constructie/plaatwerkbedrijf, omdat we ook zelf ervaring hebben in het renoveren van personenliften, en het maken en plaatsen van goederenliften. We weten dus redelijk waar U over praat en wat U wilt. Ook kunnen wij veel standaard artikelen uit voorraad leveren. Onze werkplaats is uitgerust met moderne machines voor o.a. knippen, kanten, ponsen, zagen, lassen, frezen, draaien, etc.


SLD: herwegh
SLD Length: 7
TLD: nl
IP Address: 85.17.251.154
ISP: LeaseWeb Netherlands B.V.
Country: Netherlands (NL)
HTTP Status-Code: 200
Response Time: 392 ms
Meta Title: Herwegh hef en lifttechniek De allround leverancier voor liftbedrijven.
Meta Description: Wij zijn een jong bedrijf, dat voornamelijk een verlengstuk van uw liftbedrijf wil zijn. Wij leveren en maken artikelen voor onder andere ARBO onder het “warenwet besluit liften”. We zijn geen standaard constructie/plaatwerkbedrijf, omdat we ook zelf ervaring hebben in het renoveren van personenliften, en het maken en plaatsen van goederenliften. We weten dus redelijk waar U over praat en wat U wilt. Ook kunnen wij veel standaard artikelen uit voorraad leveren. Onze werkplaats is uitgerust met moderne machines voor o.a. knippen, kanten, ponsen, zagen, lassen, frezen, draaien, etc.
Meta Keywords: goederenlift, personenlift, deurrollen, warenwetbesluit liften, liftkooi, noodverlichting, ARBO, constructiewerk, knippen, kanten, ponsen, zagen, lassen, frezen, draaien, liftcabine, liftrenovatie, muurkoppen, ladder, machinekamer
Updated 3 year(s) ago

Hosting Location


Latitude: 52.3500
Timezone: Europe/Amsterdam
Country: Netherlands (NL)
City: Amsterdam
Region: Noord-Holland
Region Code: 07
Postal Code: 1000

Websites hosted on same IP


Traffic and Rank History


 • Alexa Rank History
 • Search Traffic History

Full Whois Report              

HTTP Headers


Server: nginx
Date: Wed, 02 Dec 2015 03:17:49 GMT
Content-Type: text/html
Transfer-Encoding: chunked
Connection: keep-alive
Vary: Host
X-Hostname: dunhill
Go to top

Comments / Reviews / Feedbacks / Ratings for herwegh.nl