Favicon of rsg.nl Website information for Rsg / rsg.nl

RSG Finance is een Interim-, Advies- en Recruitmentbureau op het gebied van Finance&Control. Ons credo “Human Key Solutions” staat garant voor gemotiveerde kennisspecialisten binnen de domeinen Accounting&Reporting, Business Control en Corporate Governance.


SLD: rsg
SLD Length: 3
TLD: nl
IP Address: 104.155.111.162
ISP: Google Inc.
Country: United States (US)
HTTP Status-Code: 200
Response Time: 1270 ms
Page Speed: 13%
Meta Title: Home - RSG FinanceRSG Finance
Meta Description: RSG Finance is een Interim-, Advies- en Recruitmentbureau op het gebied van Finance&Control. Ons credo “Human Key Solutions” staat garant voor gemotiveerde kennisspecialisten binnen de domeinen Accounting&Reporting, Business Control en Corporate Governance.
Updated 8 month(s) ago

Hosting Location


Latitude: 37.4192
Longitude: -122.0574
Timezone: America/Los_Angeles
Country: United States (US)
City: Mountain View
Region: California
Region Code: CA
Postal Code: 94043

Homepage Resource Analysis

Heading Analysis


Recente Vacatures
Sponsoring & Partnerships
Nieuws & Blogs
Ik ben een Professional
Ik ben een Opdrachtgever
INTERIM MANAGEMENT
WERVING & SELECTIE
FREELANCE
Human Key Solutions
Human Key Solutions
Human Key Solutions
Human Key Solutions
Human Key Solutions
Human Key Solutions
Interim Management
Werving & Selectie
Freelance
SENIOR MEDEWERKER FINANCIËN
BELEIDSADVISEUR FINANCIEN
SENIOR FINANCIAL CONTROLLER
CONTACT
Kom ons versterken
Op de hoogte blijven?
Werken bij RSG
Kom ons versterken
Recente vacatures
De planning en control cyclus kenmerkt zich door harde deadlines. Om die te kunnen halen, is een goed bezette financiële afdeling, bemand door deskundige en ervaren Finance Professionals, een must. Is nieuwe mensen aannemen geen optie? Dan kan Interim Management uitkomst bieden.
Kies je als opdrachtgever voor detachering via RSG, dan ben je verzekerd van de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van een vaste kracht, gecombineerd met de flexibiliteit van detachering. Wel de lusten, niet de lasten.
RSG Finance detacheert hoogopgeleide Finance Professionals op het gebied van Accounting & Reporting, Business Control en Corporate Governance.
Onze professionals (m/v) zijn ambitieus, pragmatisch en resultaatgericht. Door hun brede ervaring vinden ze snel hun draai. Ze verhogen de productiviteit van de financiële afdeling en zorgen voor nieuw elan.
Benieuwd naar onze Finance Professionals?
RSG beschikt over een uitgebreid bestand van hooggekwalificeerde Finance Professionals. Het is het resultaat van jarenlange investeringen. We zien dit netwerk als een levend organisme, dat goed moet worden onderhouden. Onze Recruiters zoeken dan ook doorlopend naar toptalenten die onze relaties gaan ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen. Wij volgen de “latent zoekenden” waar wij vaak een exclusieve relatie mee hebben. Wij selecteren voor u de beste professionals waardoor u slecht enkele kandidaten zult spreken en daardoor snel resultaat behaalt.
Professionals
Ben jij een Finance Professional en op zoek naar een nieuwe of een andere, vaste baan? Neem met ons contact op. Tot onze klantenkring behoren vooraanstaande bedrijven en tot de verbeelding sprekende organisaties, met uitdagende functies op uiteenlopende niveaus. Wat zijn jouw ambities?
Sommige Finance Professionals kiezen voor continuïteit en zekerheid, zij geven de voorkeur aan een loondienstverband met RSG. Anderen koesteren hun vrijheid en werken liever als zelfstandig ondernemer.
Het leven van een zelfstandige kenmerkt zich door hollen en stilstaan. Het ene moment kom je om in de opdrachten. Even later vraag je je af waar het werk blijft. Kan dat niet anders en vooral: slimmer?
Ja, dat kan. RSG kan jou als zelfstandige helpen aan de gang te blijven. RSG beschikt immers over een groot netwerk. Veel van onze opdrachtgevers hebben soms ter overbrugging – tijdelijk dus – een financieel professional nodig. That’s where you come in!
Voldoe je aan onze kwaliteitseisen wat betreft kennis en ervaring? Dan gaan we graag met je in zee. Dat levert jou meer op dan enkel een mooie klus. Wij brengen ‘onze’ Freelance Professionals namelijk van tijd tot tijd bij elkaar. Niet alleen om kennis en ervaring te delen, maar ook om ons netwerk te versterken.
Kortom: ook als zelfstandig Interim Finance Professional ben je bij RSG Finance aan het juiste adres. Solliciteer direct, dan neemt een van onze Business Managers snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Talentpool en heb je binnen no-time een passende opdracht.
Senior medewerker financiën die weet te verbinden. Het bedrijf. De afdeling Financiën is betrokken bij... Lees meer >
De gemeente is op zoek naar een netwerker, een regisseur en een leider in zijn... Lees meer >
Challenging position with a global A-brand FMCG company! Het bedrijf. For US-based, international A-brand in... Lees meer >
“RSG slaat een brug voor mensen in de accountancy die de stap willen maken naar business controlling. Het is geen gemakkelijke weg. Want mensen die uit de accountancy komen en Business Controller willen worden moeten zich niet alleen bijscholen. Het is echt een kwestie van omscholen.”
RSG Kwartaalborrel 23 maart 2018
RSG Finance, springplank van accountancy naar bedrijfsleven
Selectiedag RSG Data Trainees
Afronding opleiding "Certified Business Control"
Senior medewerker financiën
Beleidsadviseur Financien
Senior Financial Controller

Websites hosted on same IP


Home - Xomnia
Xomnia.com

Xomnia is your big data partner. Our big data services: Projects & Maintenance | Consultancy | Training | Traineeships | Solutions

5,070,605

ARN - Home
Arn.nl

ARN is dé recyclingexpert in de mobiliteitsbranche. 95% van de auto wordt gerecycled en nuttig toegepast, bekijk op onze website hoe wij dit mogelijk maken. Voo...

7,013,563

Home | SuperStaff
Superstaff.nl

SuperStaff - Talent dat werkt SuperStaff heeft de leukste (bij)baan voor jou in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam! Of het nu gaat om een bijbaan in de bediening o...

14,553,744

Traffic and Rank History


 • Alexa Rank History
 • Search Traffic History

Full Whois Report              

HTTP Headers


Server: nginx
Date: Thu, 17 May 2018 10:51:45 GMT
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding: chunked
Connection: keep-alive
Keep-Alive: timeout=20
Set-Cookie: wpml_referer_url=https%3A%2F%2Frsg.nl%2F; expires=Fri, 18-May-2018 10:40:42 GMT; Max-Age=86400; path=/ _icl_current_language=nl; expires=Fri, 18-May-2018 10:40:42 GMT; Max-Age=86400; path=/ _icl_current_language=nl; expires=Fri, 18-May-2018 10:40:43 GMT; Max-Age=86400; path=/
Link: <https://rsg.nl/wp-json/>; rel="https://api.w.org/", <https://rsg.nl/>; rel=shortlink
WPE-Backend: apache
X-Cacheable: SHORT
Vary: Accept-Encoding,Cookie
Cache-Control: max-age=600, must-revalidate
X-Cache: HIT: 3
X-Pass-Why:
X-Cache-Group: normal
X-Type: default
Content-Encoding: gzip
Go to top

Comments / Reviews / Feedbacks / Ratings for rsg.nl