Favicon of zrpp.gov.al Website information for Zrpp / zrpp.gov.al


SLD: zrpp
SLD Length: 4
TLD: gov.al
IP Address: 134.0.41.206
ISP: Agjencia Kombetare Shoqerise se Informacionit
Country: Albania (AL)
HTTP Status-Code: 200
Response Time: 2355 ms
Page Speed: 38%
Alexarank: #2,705,672
Meta Title: ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME
GaID: UA-74516322-1
Updated 3 month(s) ago

Hosting Location


Latitude: 41.3275
Longitude: 19.8189
Timezone: Europe/Tirane
Country: Albania (AL)
City: Tirana
Region: Tirane
Region Code: 50
Postal Code: 01803

Homepage Resource Analysis

Similarly Ranked Websites


Triatlón en España - TriEvent
Trievent.es

Web que reúne todas las pruebas de triatlón en España. Con todos los clubes e información relacionada. Las pruebas, clubs y rankings son accesibles a través de ...

2,705,689

Makale Yazarak Para Kazanın
Evdenpara.com

Makale Yazarak Para Kazanmak için Makale Yazarı Rehberi yayınlandı. Kısa süreliğine indirimde olan bu rehberi kaçırmayın

2,705,694

DNS Records


DNS (Domain Name System) is a system that converts human-readable website names into computer-readable numeric IP addresses.

Host Type TTL Other
zrpp.gov.al. SOA 86400 ns1.akshi.gov.al. dns.akshi.gov.al. 2014040212 10800 3600 2419200 0
zrpp.gov.al. NS 86400 ns1.akshi.gov.al.
zrpp.gov.al. NS 86400 ns2.akshi.gov.al.
zrpp.gov.al. MX 86400 10 mail.gov.al.
zrpp.gov.al. TXT 86400 "v=spf1 mx mx:mail.gov.al ~all"
zrpp.gov.al. A 86400 134.0.41.206

Heading Analysis


ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME
Vendet vakante me kontratë në ZRPP, të interesuarit me diplome Gjeodezi dhe Gjeoinformatike.
Në ZVRPP Tiranë hapet sporteli i shpejtë “ProBiznes”.
Inspektim në ZVRPP Fier, ministrja Gjonaj: Ankesat e qytetarëve të marrin përgjigje brenda 10 ditëve
Kryeministri Rama: Të gjithë në provë para qytetarëve që kërkojnë shërbim nga hipotekat
Analiza vjetore në ZRPP, Kryeregjistruesi: Vetting për punonjësit e hipotekave
Inspektimi i zyrave vendore në Korçë dhe Pogradec.
Doracaj apel regjistruesve vendorë: T’i jepet fund fenomenit “dosje të humbura” apo “praktika të harruara në sirtar”
Workshopi rajonal për kadastrat me mbështetjen e ambasadës së Mbretërisë së Holandës.
Kryeregjistruesja inspekton Zyrat Vendore në Vlorë, Lushnje dhe Fier
Gjeohapësira, Shqipëria përgatitet për përmbushjen e Direktivës INSPIRE të Bashkimit Europian.
Shërbime
Dokumenta
Ankesa
Baza Ligjore
Privatësia
Projekte
Lidhje

Websites hosted on same IP


AZHBR - Faqja Kryesore
Azhbr.gov.al

AZHBR, Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural. AZHBR mbështet fermerët përmes subvencioneve shtetërore dhe Grantit IPARD-Like.

7,497,516

Bashkia Berat
Bashkiaberat.gov.al

Bashkia Berat eshte institucioni lokal qeverises ne qytetin e Beratit.

8,009,772

Aac
Aac.gov.al

2,160,271

Traffic and Rank History


 • Alexa Rank History
 • Search Traffic History

Full Whois Report              

HTTP Headers


Date: Tue, 13 Feb 2018 12:53:26 GMT
Server: Apache/2.4.29 (cPanel) OpenSSL/1.0.2n mod_bwlimited/1.4
Vary: Accept-Encoding,Cookie
Cache-Control: max-age=3, must-revalidate
Keep-Alive: timeout=5, max=99
Connection: Keep-Alive
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Set-Cookie: PHPSSIDDD2=0UcCKUuqPRw71wC; expires=Sat, 17-Feb-2018 16:53:27 GMT; max-age=360000; path=/
Go to top

Comments / Reviews / Feedbacks / Ratings for zrpp.gov.al